Esküvőszervezés

Miért?

Sokan teszik fel a kérdést, miért is kell esküvőszervező, hiszen mi mindent meg tudunk oldani nélküle is. Nem posztom ezt megcáfolni, viszont szüleink/nagyszüleink életében a lagzi fogalma mást jelentett.

Menete

Első pontunk a személyes találkozó, ahol szeretnélek Titeket egy picit jobban megismerni, a bennem kialakult kép és igényeitek alapján már könnyen el tudunk indulni a szervezésben. A találkánkon elmondjátok elképzeléseiteket, elvárásaitokat, kívánságaitokat, az sem baj, ha fogalmatok sincs, mit választanátok, zenekar vagy dj, habos babos ruha, kék színű dekoráció vagy letisztult törtfehér.

Nem szaladunk előre, mindent szépen sorjában átveszünk és megbeszélünk.

Mutatok nektek helyszíneket, szolgáltatókat, akiket meleg szívvel ajánlok és tudom, hozzátesznek a Nagy Nap tökéletességéhez. Ha csak 1-1 szolgáltatóval vagytok gondban, az sem probléma, szívesen segítek részmunkában is.

Lebonyolítása

A Nagy Napon munkám már korán reggel kezdődik és egészen az esküvői buli kezdetéig tart. Saját forgatókönyvem alapján dolgozom, hogy minden az adott időben a helyén legyen, megérkezzen a torta, a koszorúslányok kezében ott legyen a szárított virágszirom a kiskosárban, a ceremóniamester a helyén legyen az első megszólalásnál, a pap tudja a neveteket, a zenekar/dj már beálljon, mikorra megérkeztek a lakodalomra az esketés után. Láthatatlan köpenyt veszek és mindig ott leszek, ahol kell, így aggodalomra nem lesz semmi okotok, egy feladatotok van: IGENT MONDANI és élvezni életetek egyik legszebb napját.

Külföldön élőknek

Gondoltam Rátok is, akik külföldön éltek, de Magyarországon szeretnétek a NAGY NAPOT megünnepelni! A tökéletes helyszínt, és a szolgáltatásokat akár videohívás lebonyolításával is megkereshetjük. Virtuálisan együtt bejárhatunk/megbeszélheünk mindent, de videók illetve képek küldésével is  egyeztethetünk. Gondoskodom róla, hogy ne csak a Ti nagy napotok legyen, de a násznép is évekig beszéljen róla. Olyan helyet választunk ki közösen, hogy a szállásra se legyen gondotok.

 

ajánlások

  • Ani olyan, mint egy kisebb forgószél… Temperamentumának és közvetlen személyiségének köszönhetően nem nehéz hamar a szívetekbe zárni, onnantól pedig egy kényelmes nyugágyban üldögélve, koktélt szürcsölgetve is biztosak lehettek abban, hogy hajszálpontosan minden a helyére kerül a nagy napon, és olyan profi munkát végez majd minden szolgáltató, amelyről addig csak legendák szóltak.

    Kristóf Eszter Habostorta.hu

Beszéljünk!

hello@anitapuchardt.com

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt