Rólam

Már gyerekkoromban cserfes kislány voltam, szerveztem a farsangi bulit alsó osztályban, majd felkértek a felsősök, hogy az iskolai bál szervezésében is részt vegyek. Először popsztár akartam lenni, de ez szépen letisztult az év múlásával, és konkretizálódott bennem az érzés: nem tudok irodában ülni, a pörgés a lételemem.

Magába szippantott a rendezvényszervezés világa, hiszen mindegyik más és más, nincs két egyforma, mind kihívásokkal teli, már az elején éreztem, igen, ez vagyok ÉN.

puchardt-anita-eskuvoszervezo-14

Az ok

7 évvel ezelőtt meghívást kaptam egy nagyon kedves barátnőm esküvőjére. Azt a fejetlenséget, ami ott volt, nem kívánom senkinek átélni főszereplőként, kívülről is látszódott/érződött, nekik ez nem A LEGSZEBB napjuk, hiszen akadályok ezrei tódultak eléjük, a pap elfelejtett jönni, csúszott az egész ceremónia, síró gyerekek, türelmetlen felnőttek. A torta időközben összeesett, és a menyasszonytánc szimplán elmaradt, mert elfelejtődött a lakodalom hevében.

A döntés

Ott fogalmazódott meg bennem: hogy a házasságkötés maradandó élmény legyen, ne pedig rémálom: hogy minden a helyén legyen az adott pontban és időben, ehhez egy jó esküvőszervezőre van szükség…

és én a legjobb akarok lenni!

A jelen

Azóta élem az álmaim, csapatommal egy cél lebeg a szemünk előtt: imádunk elégedett párokat látni az IGEN kimondásánál, számunkra ez a legnagyobb öröm és boldogság!
Higgyétek el, kissé fáradtan de elégedetten, nagy mosollyal az arcomon ébredni másnap az ágyamban őrjítően jó érzés!

Beszéljünk!

hello@anitapuchardt.com

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt