Dorka és Giom

Dorka és Giom esküvőjének szervezése kissé nehezített pálya volt.

Adott egy gyönyörű magyar menyasszony és egy francia vőlegény, akik Londonban élnek. Ilyenkor megnövekszik a tennivalók száma, figyelembe kell vennem: a násznép összetételétől kezdve az eltérő szokásokig, MINDENT.

Többször utaztak haza Magyarországra a srácok, és az a pár nap, amit velük töltöttem, teljes egészében megindokolta, miért is imádom ezt a munkát: a sok nevetés, story, együtt megélt emlék, amit soha senki nem vesz el tőlünk: ezért is hivatás nekem ez a munka!

Voltak azért kemény, stresszes részek is ennél az esküvőnél: hajnali 5kor felébredtem a Nagy Napon, szakadt az eső. Leszaladtam a sátorhoz, talán megérzés volt, de a sátor egyik sarkán a tetőelemet nem jól rögzítették, így tényleg nagyon kevésen múlt, hogy ne áztassa el az egész főasztalt, ahol már meg volt terítve. Lelki szemeim előtt láttam a katasztrófát, de megnyugtatlak, kedves Olvasó, kerítettem egy létrát és megoldottuk gyorsan a recepcióssal a helyzetet. Köszönöm Dorka és Giom, hogy engem választottatok, imádtam minden percét az esküvőtöknek, az angol gipsy tánctól kezdve a kagyló evésig.

Beszéljünk!

hello@anitapuchardt.com

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt